Citiraj:
Autor Mar
Meni se nije svidjela ova sad sezona jer je previše otegnuta, a ništa se ne događa. Djeluje jeftino i radnja se događa na 3 iste lokacije cijelo vrijeme, a cijeli cgi budžet su ostavili za zadnju epizodu.
Onaj Marco Inaros se preglumljuje, izgleda kao zli brat blizanac iz neke južnoameričke spaunice, da ne govorim da ima brži uspon nego tajkuni u Hrvatskoj nakon rata.
Bobby nije ništa iskorištena praktički, Naomi je fulala seriju, tribala je glumiti u Chernobylu jer pola sezone jauče i cmizdri, a još...
|
Nisam gledao zadnju ep, al znam šta se treba dogoditi. Uglavnom, takva je knjiga jednostavno, po nekim aspektima su se odmakli, ali su pratili kako i što se događa prilično blisko. Neke stvari su se malo brzo dogodile u sezoni i onda možda nije jasno kako tako brzo, ali u knjigama je to malo bolje objašnjeno, plus, još se cijela priča kasnije rasvijetli dodatno.
Neke stvari mi se nisu svidjele koje su promijenjene u odnosu na knjiga, a neke su odradili bolje u seriji. Što se tiče Naomi, takav je lik jednostavno, i u knjizi je bilo slično koliko se sjećam otprilike.
Baš sam čekao hoće netko reć kakva mu je ova sezona s obzirom da je materijal i tip radnje drugačiji nego prethodne sezone.