View Single Post
Staro 04.02.2021., 10:31   #14364
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002

zakon mi je recimo kako u sezoni 5 su provukli VIC koji ima pocetak u pocetku sezone gdje se prekine pricanje vica zbog odredjenih radnji da bi se zavrsio vic na kraju sezone gdje tocno naglasi shvacanje Beltera od strance Innersa i vise nije smjesan zbog svega sta se desilo u sezoni.

bas jeben story telling, lijepo povezan i nije rushan.

jedini problem sad vidim sta je amazon rekao da je 6a sezona zadnja iako ima 9 knjiga, tako da se bojim da ce se zavrsiti lose kao GoT
-->
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Ja jos nisam odmakao od pocekta prve epizode a par puta sam pokusao
meni je teska bila prva sezona jer ne vidis uopce cemu toliko radnje oko odredjenih osoba i gledas wtf. ali sve ima svoj razlog i najbolje je kako sve to kasnije ima smisla. Kako od sitnice se dodje do zavjere i posljedica za cijeli solarni sustav.

zakon mi je recimo kako u sezoni 5 su provukli VIC koji ima pocetak u pocetku sezone gdje se prekine pricanje vica zbog odredjenih radnji da bi se zavrsio vic na kraju sezone gdje tocno naglasi shvacanje Beltera od strance Innersa i vise nije smjesan zbog svega sta se desilo u sezoni.

bas jeben story telling, lijepo povezan i nije rushan.

jedini problem sad vidim sta je amazon rekao da je 6a sezona zadnja iako ima 9 knjiga, tako da se bojim da ce se zavrsiti lose kao GoT