Tema: Revolut
View Single Post
Staro 04.02.2021., 09:31   #1450
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
I zaboravi na eure na Bliskom istoku, to je za njih smeće valuta i rijetko tko ih prima uz normalan tečaj. Uzmi dosta casha u dolarima jer ni POS-ovi nisu neka sreća, znaju random odbijati kartice. Tamo nikad ne idem bez barem dvije različite kartice i gomile casha.

Za lounge preko Revoluta ne znam, nisam koristio, a internet je tragedija, vječito im captive portali imaju nekih problema. Možda se situacija sad nešto popravila, preko Istanbula sam posljednji puta letio prije cca godinu dana, prije toga valjda 10x i uvijek isto.

I dobro provjeri tko što traži vezano od testova, to nije normalno kakav cirkus rade. Za neke destinacije trebaš po nekoliko PRC testova, a ako stigneš sve obaviti na vrijeme, na konju si.
Ma često ti ja idem po bliskom istoku. Baš sam bio i prošle godine u Jordanu, potjerala me korona.
Generalno nisam imao problema da mi odbiju karticu na POS, a tečajevi su im takvi kakvi jesu...

Gledao sam sad za te testove, inače sam prebolio koronu pa gledam jel mogu izbjeć, kod amera možeš izbjeć testove ako si prebolio unutar tri mj, ja sam u 12.mj.

U svakom slučaju hvala na dobronamjernim savjetima.
markecSMB je offline   Reply With Quote