04.02.2021., 01:14
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor markecSMB
Idem u srijedu u Jordan, nemam tiket još, al definitivno sljedeći tjedan. Bit ću oko mj dana. Trošim oko 1000€ tjedno.
1)Zanima me mogu li uzet onaj najjakiji paket i cancelat ga nakon mjesec dana. Na mjenjačnicama me jebački oderu (prošli put na ajrodromu mamu im oderalo me na 300€, 50€, kad im nije radio pos na Turkish Air, pa sam bio prisljen kupovat ojro da si platim overcargo. Koliko sam čitao najslabiji paket je 1700kn, najjači 6500kn mjesečno vađenja love s bankomata. To valjda ne računa plaćanje na POSovima??
2) Zanima me da si i ženi prebacujem lovu, zamislio sam si PBZ na moj revolut i onda na ženin
3)Loungeovi, jel ima u novom Istambulskom lounge koji mogu koristit revolutom, i općenito gluposti poput inćerneta. Kad sam se vraćao prije godinu dana popizdio sam čekajući 9h transfer, vjerujem da sad zbog korone nisu česti letovi.
Ty
|
I zaboravi na eure na Bliskom istoku, to je za njih smeće valuta i rijetko tko ih prima uz normalan tečaj. Uzmi dosta casha u dolarima jer ni POS-ovi nisu neka sreća, znaju random odbijati kartice. Tamo nikad ne idem bez barem dvije različite kartice i gomile casha.
Za lounge preko Revoluta ne znam, nisam koristio, a internet je tragedija, vječito im captive portali imaju nekih problema. Možda se situacija sad nešto popravila, preko Istanbula sam posljednji puta letio prije cca godinu dana, prije toga valjda 10x i uvijek isto.
I dobro provjeri tko što traži vezano od testova, to nije normalno kakav cirkus rade. Za neke destinacije trebaš po nekoliko PRC testova, a ako stigneš sve obaviti na vrijeme, na konju si.
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.02.2021. u 01:26.
|
|
|