Citiraj:
Autor King of 4
Znalo se i prije za te zvijezde, ko nije čuo za Sennu, Schumachera, Kimija, i to bez socijalnih mreža.
Postojala je televizija, časopisi, radio emisije, osim što danas imaš Instagram i fejs dodatno.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
|
Da, nema veze što su informacije dostupnije, vrište sa svih strana i bombardiraju na način da se ne možeš od njih sakriti i da u tome leži ogromna lova...
Citiraj:
Autor Gigi1
Ja se ne sekiram oko mjegove frizure nego oko toga da se takve stvari i majmunarije prihvacaju pod novo normalno.
U krajnjoj liniji kako si sam rekao koji će meni kurac tamo neki sportaš bez završene škole prmovirati političke stavove svaki race vikend.
Živio Kimi 
|
Dobrodošao u 21. stoljeće. Stvarno, neki od vas kao da žive pod kamenom. U moru trendova si ili upućen u one aktualne ili te nema. Svima nam je Kimi draži, iako ni on ne može pobjeći sponzorskim zadaćama gdje radi budalu od sebe. Opet, ovo je drugo doba, pa se više ne možeš pojaviti u par spotova, izreklamirati sat, britvicu ili parfem i to je to. Moraš raditi debila od sebe, jer to mladi puše.
A i ja idem objašnjavati moderni marketing dinosaurima...