Citiraj:
Autor Gigi1
Ima ih sa mozgom u glavi i svojim ja koliko god mediji pokušavaju od njih napraviti marionete, ali nebitno to nego mi je bzvz da se bilo koga pa tak i hamiltona ide opravdavati na takav način, ono kao ak ima i drugih takvih zakaj bi on bio izuzetak....da ne pametujem dalje gdje nas je doveo i gdje vodi takav stav
|
Ima, ali su u promilu. Bavljenje vrhunskim sportom obično rezultira odsutstvom iz škole i prekidom školovanja.
I u osnovnoj i u srednjoj sam imao vrhunskih sportaša. Pogotovo u srednjoj, gdje su iz moje i +-2 generacije danas vrhunski sportaši koje vidiš po medijima.
Svi su oni dobri ljudi, da se razumijemo, ali s njima se ne može pričati o nijednoj temi koja izlazi iz okvira sporta kojim se bave.
Ne radi mediji od njih marionete nego lova. Sponzori ti kažu što trebaš reći, o čemu trebaš razmišljati i što je ispravno, a što ne.
Ovo što Brko kaže o dovođenu raznih strašila u paddock, to garantirano nije Hamiltonova ideja. Takvi ljudi nemaju vremena da se bave svojim imidžem i PR-om.
Ima svog modnog mačka, savjetnika za ovo, savjetnika za ono. Njegov PR stupi u kontakt s PR-om neke druge celebrity tabule rase, vide se skupa na TV-u, izađu u novinama, na televiziji, svima raste popularnost, klikovi se gomilaju.
Digitalni marketing i reach prema mlađoj populaciji koja inače ne prati F1... danas svi znaju tko je Lewis Hamilton, i mlado i staro. Nitko to prije njega nije radio. F1 je uvijek bio sport koji je privlačio stariju publiku, a odbijao mlađu..."jer je dosadno i samo voze u krug".
Jel ima ovdje netko mlađi od 21, da redovno prati F1?
Pitaj na cesti srednjoškolku jel zna tko je Antonio Giovinazzi.
Pitaj onda jel zna tko je Lewis Hamilton.
Čovjek ima dobar marketing, koliko god se nama starijima to ne sviđalo, ali to prolazi i privlači publiku. Na kraju dana, vi se tu sekirate oko njegove frizure, a njemu se račun samo puni...