Pozdrav, mijenjam svoju konfiguraciju, staviti cu u ovu rubriku jer ostavljam grafu.
Mijenjam sve ostalo u kutiji i kutiju, 1tb disk takodjer ostavljam.
Procesor cu uzeti R7 3700X, jaci mi ne treba. Znam da nije neki strasan upgrade al mijenjam ovako PC svake godine, uz malu nadoplatu dobijem nove garancije pa zasto ne.
Htio bi neki cooler da je vizualno mocan takoder al nebi dao preko 50 eura za njega. Ovaj sto sad imam je bijeli...
E sad gledam RAM da ima RGB spektar a da valja, racunao sam 32GB, spojio bi ga s Corsair misem jer i on ima RGB - al ne kuzim kako im se krecu cijene i sto uzeti
i maticnu prije svega da je vizualno lijepa i velika posto cu stavit u staklo pc i na stol.
Htio bi da maticna ima WIFI takodjer ako zatreba, da nemoram rokat adapter, jesu li cemu ti defaultni na njoj sto dolaze ili je to slabije od pravog adaptera? Mada bi uglavnom bio spojen kabelom, wifi samo za nuzdu.
M2 sam gledao sad vec idu puno jaci od ovog moga postojeceg s read/write i IOPSom mada da budem iskren nemogu dokucit gdje je to tocno bitno, taj IOPS.
Napajanje nemam pojma isto sto uzeti ali mora biti modularno, jos nisam imao takvo pa da isproba.
Kuciste sam izaberem.
Ako ima tko da nema trentuno pametnijeg posla par savjeta ubacit, narucujem kroz par sati posto ova postojeca konfa ide novom vlasniku.
Koristim iskljucivo scan.co.uk ponudu
ovo trenutno sto imam svijetli na sve strane neujednaceno i cooler je bijeli na sve crno pocelo me gadno iritirati, dosad je bilo ispod stola, sad ce ic na stol pa bi htio stvarno sve uskladiti bojama.