View Single Post
Staro 01.02.2021., 22:06   #657
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Da, covjek se brzo navikne na bolje usprkos nekim sitnim "nedostatcima". Meni osobno nebi falio ni Post-Code display ni Clear Cmos jer sa zen3 cpu-om ionako nebi previse prckao po biosu,
eventualno za "zategnuti" latencije rama (DRAM calc rulez ) al generalno sigurno manje nego inace dosad, bikoz auto oc + pbo = FTW (kako smo lako vremenom postali n00b oc'eri ha )
Osobno, zatezao sam latencije davno jednom, a onda sam shvatio da ionako imam po defaultu brzi RAM pa i nema nekog smisla nateravat nešto što je tvornički natjerano da dobijem skoro pa ništa

Citiraj:
Poanta ove price je, sve mi se vise i vise svidja ta tvoja Strixica
Prepusti se

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@brko
Ma tko tebe ne bi volio ?
Hijoj, imam listu negdje...

Citiraj:
Zujalica na X570 je za sada najmanji problem. Na Điđabajtu sa F31 biosom nisam primjetio irintantne zvukove i visokofrekvente. Valljda su smanjili broj okretaja i ispravili čipset kroz biosom. Vidim da je krenuo F33a beta agesa 1.2.0.0.
Nitko nije rekao da je BIOS loš po pitanju funkcionalnosti, nego je gadan po pitanju izgleda

Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Mislim da je drug brko najveći dugogodišni ovisnik o megahertzima. Hertzoholičar.
Jok, nekad bio OCD oko 4.00GHz ali to odavno izlečeno :=

Citiraj:
Kladim se da više ne može nabrojat koje sve procesore je imo u rukama. Jednostavno je prestao brojat. Ko Charlie Sheen sa ženama.
Je8em redom, beležim kredom.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.09.2021. u 12:42.
Brko je offline   Reply With Quote