Citiraj:
Autor mkey
Razumijem ja šta ti govoriš, međutim svakodnevno sam intenzivno u odnošaju s ljudima koji troše enormnu količinu energije da bi izbjegli odgovornost za ono što rade i govore, tako da nisam samo alergičan na to nego smatram i da savršeno razumijem taj način razmišljanja.
Netko ih je prisilio da odjebu korisnike koji drže određenu količinu vlastitog novca na njihovoj platformi? To je nikakvo opravdanje, ravno nuli.
Ako su išli u tom pravcu, onda su prilikom pokazivanja poruke kojom ti se niti usiljeno ne ispričavaju što su ste udaljili od tvojih sredstava, trebali imati botun koji kaže
"transfer all of my currency back to my bank account, delete my revolut account and redirect me to the playstore where a one star review shall be preselected and an angry review filled in, ready for my immediate perusal"
Da su tako napravili, onda ne bih imao zamjerke. Ovako kako je, jasno je da revolut nije za nikakvo iole ozbiljnije korištenje. I sami to daju do znanja svojim korisnicima. Što je isto OK, i svakako je bolje na bezbolan način saznati na čemu si.
|
Kontekstualiziraj si neke stvari.
Živiš u evropi di je ionak svaki qrac izreguliran do bola, bankarski sektor (na koji su ljudi ionak alergični) pogotovo. Dobro da nemaju odredbu da svaki drugi dan smiju koristiti samo lijevi, a ne desni pisoar na WCu.
Neke stvari su do njih - užasno glup UI primjerice.
neke stvari nisu do njih - da moraš po/dokazati izvor novca i slično.
To su stvari koje se zahtjevaju od njih inače gube svoju bankarsku licencu.
I to nije samo do Revoluta.
Meni PBZova aplikacija na Androidu nije radila zato što mi su mi bili uključeni Messenger Chat bubbles.
A i ZABA app i PBZ app upozoravaju korisnike (ili im čak i ne daju, nisam siguran) da ne bi trebao raditi na rootanom/jailbreakanom telefonu.
Bilo je onih bisera koji su popušili brdo love zbog sličnih stvari, samo kreni po redditu surfati