Slabo je risivera u tom cjenovnom rangu.
Jedino da ides na polovno. Ako ti je to prihvatljiva opcija, nemaš sta razmišljati.
Ubodi najjeftinijeg Denona ili Marantza.
Dugo sam u Denonovom ekosistemu i za njega mogu reci 100% ima tu funkciju (vjerovatno i Marantz posto su to 2 sestrinske firme) a vjerujem i ostali, al to ne mogu potvrditi ...
Jednostavno na tipku daljinca na sve kanale pustiš stereo. Ako spojiš 7 kanala, svih 7 ce svirati stereo.
2 stereo kanala objedinjena u jedan zvucnik. Tocno to što trebaš za bašću jer mislim da nemaš koristi od klasičnog sterea sa 2 x 2 stereo kanala razmjestena nasuprot jedan drugom po ćoškovima. Pošto onaj koji sjedi ispod zvučnika nema teoretske da čuje zvuk sa druge strane.
Ovako ćeš imati kompletnu zvucnu sliku iz svakog zvucnika.
Mislim da i osnovni modeli podržavaju zone pa zvucnike možeš podjeliti i po zonama. 4 zvucnika grupiraš u zonu1 koji ce biti u bašči, ostatak u zonu2 koji će biti u zatvorenom objektu ako ga imaš. Pa onda na tipku daljinca prebacuješ gdje da svira, zona1 ili zona2 ili obje zone.
Čak ti ne treba ni tv, vecina današnjih risivera ima svoju mobilnu app.
Al kažem vecina (sad malo gledam cijeen koje su otisle pod oblake) premašuje buđet.
Nema ih ispod 3200-3400kn.
Moj risiver kojeg sam platio 3800kn sad je 4200kn u sonusartu.