Pozdrav svima. Čitam ovu temu s vremena na vrijeme ali evo došlo je vrijeme da nešto i pitam. Naime živim u Zagrebu i nemam auto. Trenutno mi on nije prijeko potreban, jer sam u Novom Zagrebu gdje sam dosta dobro povezan sa svime pa mogu i bez njega. Ipak volio bih da kad idem doma u Baranju da mogu otići autom, volio bih vikendima da mogu otić do Varaždina, Samobora, možda koji vikend malo do mora i slične gluposti.
Zbog toga sam odlučio kupiti auto koji bi odgovarao mojim potrebama, i koji bi me mogao dobro služiti slijedećih 7-8 godina, a da mi održavanje nije ko suho zlato
Odredio sam slijedeće parametre pretrage.
- minimalno 2016. godište
- cijena do 65k kuna
- kilometraža ispod 140k km
- da nije uvoz
- bonus mi je da ima putno računalo sa navigacijom.
- na području Zagreba i okolice
Dva modela su mi ispala da imaju sve ove gore navedene parametre a to su Renault Clio dCi 75 i Peugeot 208. U obzir nisam uzimao VW Up, Škodu Citigo i te male autiće.
Ostale aute koje sam našao tipa C3, i20 ili su imali veću kilometražu ili nisu imali navigaciju ili mi jednostavno nisu lijepi
Tako da sam otvoren za mišljenja oko Clia i 208, otvoren sam ispravljanje svih gluposti i nelogičnosti koje sam možda napravio u pretraživanju i za bilo kakve prijedloge koje mi idu u buđet a mislite da bi ih trebao uzeti u obzir