Tema: Revolut
View Single Post
Staro 01.02.2021., 09:20   #1435
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
"revolut is not supported on rooted devices". Dakle, ne daju mi da pristupim svom računu jerbo sigurnost. Kao da je unrootanje trivijalna materija, isključi to pa se vrati, jel.

A bilo mi je čudno to što sam neki dan vidio update u Play store jer znam da mi revolut već neko vrijeme ondje uopće nije bio vidljv. Dakle, moram zaključiti kako mi gurnuli update s ciljem da mi onemoguće pristup. Zbog moje sigurnosti, jel.

Rekoh, OK, smradovi ste, nema problema. Instaliram 7.30, pa se ponaša kao da moram napraviti novi account, ubacim broj mobitela, pa vrti, pa gasim aplikaciju, palim, ponovno pita za broj telefona i onda me konačno pita za pin.

I eto, nekako, na strašno nesiguran način, ostvarim pristup tih 399,25KN na računu. Tako da, eto, upozorenje svima koji imaju rootan android, ostanite na 7.30 dokle se može. Ja koristim Magisk sa svim opcijama za skrivanje uključenima. Safetynet prolazi ali za revoloot ne pomaže.

EDIT:

I stand corrected, nisam znao magisk ima više opcija za "skrivanje" aplikacije. Sasda revolut 7.32 radi. Sigurno, nema šta
Nije to do njih... to je do security review firmi sa glupim zahtjevima, ima i glupljih od tog, bez kojih ih se ne može certificirat, međuostalim i za PCI-DSS ili ti bez tog nema rada sa karticama. Zašto? Odgovor je zato, jer ne znaju ni oni zašto je neka zaštita potrebna.

Citiraj:
Autor RascaL Pregled postova
Meni je izbacivalo istu stvar za jailbreak. Shadow tweak je riješio problem odmah.

Pozitivna strana ove njihove “zaštite” je to što se mogu praktički neograničeno generirat virtualne kartice (bez naknade) jer se app ponaša kao da je tek prvi put instalirana na uređaju.
Da, jako je teško "zaobić" te "zaštite"...
OuttaControl je offline   Reply With Quote