Tema: Revolut
View Single Post
Staro 31.01.2021., 17:34   #1432
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
E ovo je ekstra. Nedavno sam updejto na 7.31.nešto i sada se krenem logirati u aplikaciju i opala "revolut is not supported on rooted devices". Dakle, ne daju mi da pristupim svom računu jerbo sigurnost. Kao da je unrootanje trivijalna materija, isključi to pa se vrati, jel.

A bilo mi je čudno to što sam neki dan vidio update u Play store jer znam da mi revolut već neko vrijeme ondje uopće nije bio vidljv. Dakle, moram zaključiti kako mi gurnuli update s ciljem da mi onemoguće pristup. Zbog moje sigurnosti, jel.

Rekoh, OK, smradovi ste, nema problema. Instaliram 7.30, pa se ponaša kao da moram napraviti novi account, ubacim broj mobitela, pa vrti, pa gasim aplikaciju, palim, ponovno pita za broj telefona i onda me konačno pita za pin.

I eto, nekako, na strašno nesiguran način, ostvarim pristup tih 399,25KN na računu. Tako da, eto, upozorenje svima koji imaju rootan android, ostanite na 7.30 dokle se može. Ja koristim Magisk sa svim opcijama za skrivanje uključenima. Safetynet prolazi ali za revoloot ne pomaže.

EDIT:

I stand corrected, nisam znao magisk ima više opcija za "skrivanje" aplikacije. Sasda revolut 7.32 radi. Sigurno, nema šta

https://www.reddit.com/r/Revolut/com...nd_jailbroken/

Zadnje izmijenjeno od: mkey. 31.01.2021. u 17:41.
mkey je offline   Reply With Quote