View Single Post
Staro 31.01.2021., 15:02   #931
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Kakve veze godine imaju sa igrama?
Nebi rekao da je to direktno zbog godina nego sila prilika, život, djeca, žena, cura i slično. Jer tada imate manje vremena za sebe i u to malo vremena što uhvatite želite brzo odigrati nešto jer ste navikli na igranje. I zato vam se "neda" igrati velike, otvorene igretine već nešto kratko i linearno tek tako da odigrate. Mislim da je do toga.
Ja nisam u 5 godina puno odigrao i evo sad opet krenuo. Završio Fallout 4 nakon 5 godina igranja istog i odmah se prebacio na RDR2 dok me drži i dok mogu.

Zato mislim da se nebi trebali silit igrat već kad vam dođe uhvatite se toga, izdvojite svaki dan barem sat vremena i šibajte..
Npr. CS igram 2 sata bez problema. Rdr1 sam odigrao. Rdr2 ne mogu. Previše mi je. Dugo mi traju radnje koje me smaraju. Kao i farcry recimo na onom otoku. Mislim da s godinama se traže manje komplicirane igre,manje mape, manje "jahanja" ,više konkretne radnje ili možda se mijenja gušt u žanrovima. I GOW na PS4 novi me smara,starog sam odigrao. Ista stvar,previše šetanja .Možda me "opali" opet nešto jedno odigram RDR2 jer mi je grafika i vjerujem radnja odlična. Tko ce ga znat .
Ali da ne spamamo ovdje bezveze , neka ljudi uživaju u igri .
spawn je offline   Reply With Quote