Tako-tako da će odseliti. Iz Siska sam, znam Petrinju, nema tu sada velike filozofije.
Neki će privremeno odseliti. Frend s ženom i dvoje malih klinaca će biti cca 6 mjeseci u Rijeci. Onda otom potom, on bi se vratio, ona je iz Rijeke....... i ako ona dobije posao u Rijeci, kud da se vraćaju u Petrinju? Iako im je kuća još i dobro prošla, kuda?
Ono što ljudi ne kuže, to su mrtva područja. Ljudi koji su završili bar 4. srednju, kamoli fax npr, gotovo pa nemaju šta tražiti u Sisku. Kamoli Petrinji, da ne pričam o Glini. Pa se čude koji sam ja shit morao za Zagreb s IT diolomom. Primarno zbog posla, primarno..........
Tako da je ovo još dodatan okidač te iskreno, neka i ljudi odsele u bolje sutra. Ako ih je trebao potres pokrenuti, neka je mamu mu, ja sam sretan.
Jer onaj tko nije živio, tko nije rođen, a da nije član partije - ne zna o čemu pričam.
Ja sam zahvalan jer sam naučio preživjeti. I meni super, jer od otpadaka ću nešto izvući. Ali to nije život, to je preživljavanje.
Da ne pričam o ratu, da ne pričam o ubijanju i gašenju svega iza rata, mah....... kakav PTSP, ovo je PTSP numero x