Citiraj:
Autor Ziiky
Pa nisam vidoviti milan da znam sta je unutar ormara. Na slici je otvoren jedan ormar potpuno prazan. Otkud ja znam šta je u ostalima?! Pretpostavio sam da nema sadržajno ničega čim nije to potkrijepio u postu. Znamo jedino čega nema, nema ladica ... I da to što gledam kosta 11400kn. Samo uspoređujem taj priloženi ormar sa svojom narudžbom jer čekam pobudu za ovo:

|
Ovo je sad brzinski slozeno... Ostalo bi po nacrtu par pitanja dali vodilica ide dolje, dali je krov napusten ili stoji unutar ormara. Lijevi s frontama dali je izvucen prema van ili je i on u sklopu kliznog. Ali evo brzinska skica
ako sam dobro slozio tu ce biti 28 ladica

- Lijevi 10 kom i ova dva imaju po 9kom. ako to sve ide s stoperima i nekim ok mehanizmom dode se do cifre od 2000-2500kn samo za mehanizme + Šarke + Mehanizam za kliznu vodilicu cca 3500-3800kn. Kant trake ovako brzinski preko 140m-160m Iverice ima za cca 650kg cca 40m2...
Sto se tice ladica na lijevom dijelu samo napomena da Blum ima ladicu:
-230M oznake koja je 250mm i najcesce budu djelomicna izvlaka to pojeftinjuje daleko mehanizam ali taj nema usporivac
-Standard 430E ima usporivac i potpunu izvlaku ali kosta oko 130kn s tim da nisam vidio 250mm na stanju igdje, pa se dode na cijenu kao i za klasicnu tandem ladicu koja kosta jednako
ladice su konstrukcijski skoro pa iste, na tako kratkim ladicama je vrlo mala razliak u cijeni.