Citiraj:
Autor Mljac
Pa kaj, ni ja ga ne mogu smislit.
Prepotentan, antipatičan, superman koji pobjeđuje uz grčeve, dehidraciju itd... A Botara je u stvari toliko brz da Ham samo uz nadljudske napore pobjeđuje...
I to u ubjedljivo najbržem bolidu, ali to je onak, zanimljiva činjenica.
A možda su to samo engleska sranja koja meni dižu tlak na 900.
Dobro, 7 puta WC nije za luzere i sigurno je među 5 najvećih ikada. Ali i dalje mi je antipatičan.
|
Dok recimo navijaš za talijanske lopove koji su provaljivali u garaže drugim timovima i precrtavali bolide, koji su cmizdrili o odlasku iz sporta ako im se ne pošalje voda na mlin te koji dan danas imaju pravo na veto ako im se nešto ne svidi u izmjeni pravila

nemojmo onda o moralu
Ozbiljno, ni meni se Hamilton ne sviđa kao osoba. Niti mi se Šumaher sviđao kao sportaš.
Ali talent i predanost tome da zgaze sve na stazi kad imaju ščim im se ne može osporiti. Kao ni činjenica da bi bez nadmoćnog/moćnog bolida i jedan i drugi bili na moooožda 2 naslova, a ne na 7 i na 90+ pobjeda
Tako da, sve je u redu nekoga ne simpatizirati, ali nećemo pričati pizdarije kako je "mercedes SVE samo dao Hamiltonu, a ovaj samo kruzao do svojih naslova" jer to ne da nije istina, već je utter bullshit

tako je i Ferrari dao Šumaheru (a FIA Ferrariju

) isto najbolji bolid pa se ovaj samo odkruzao do naslova. Pa opet 2000 i 2003 su tu da nas demantiraju. Kao i u Hamiltonovom slučaju 2016 (gdje nije osvojio), 2017 i 2018. Da, bolid je jako bitan, ali nije SVE u tome. To je razlika