Citiraj:
Autor Psycho
nakon izlaska Zen2 cekao sam 3 mjeseca prije nego je trziste uopce skuzilo koliko je AMD bolji, ali otisla je gore tek nekih 10-15%. tek nakon 6-7 mjeseci je pravo porasla.
tako da nista novo. analiticari samo gledaju brojke i ne vide zasto bi AMD imao YoY 100% rast kad se bore protiv u njihovim glavama "prejakog i najboljeg Intela".
12 mjeseci im je trebalo da skuze da AMD preuzima serverski dio kolaca ..mislim sta rec
|
Umah mi je lakše, mišljah da sam samo neuk pa ne razumijem te veleumne analitičare, ali da iritiraju ... više i od Windows updatea.
Većina njih od svih tih grafova, koeficijenata, omjera ne zna ni što AMD proizvodi pa onda još krenu u nekakve analize proteklih godina ... AMD danas je prema AMDu iz 2010. ili 2016. potpuno druga firma, nikad nisu imali ovakvu dominaciju u tehnologiji, ni u doba Athlona iako su prvi prešli 1GHz, izdali prvi dual-core i 64-bit x86 CPU.
Šteta samo što to nije dovoljno jer su financijaši pretvorili burzu u kockarnicu i kladionicu.
Sad bi još pohvalio marketingaše i bankare sa njihovim "proizvodima" ... ali da ne odem offtopic, mislim da dionice i dalje imaju potencijala.
Btw., jel ima kakav popust za nas što smo kupili prve Ryzene u 3. mjesecu 2017. ?