View Single Post
Staro 29.01.2021., 11:52   #286
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Najs! Dobro za znati.

Mene svakih par dana hebe u mozak s nekim od ova dva buga koja traju vec mjesecima. Ne znam do kad cu ih prijavljivati jer na netu se vec dosta zna o njima:
1) stock youtube app zna zastekati i sto god krenes playati, vrti sekundu i freeza se slika/zvuk. Castanje jutuba je isto zahvaceno (vjerojatno je bug s jutub appom). Internet radi i ostali appovi uredno rade.
2) netflix app zna zastekati na nacin da se film pokrene, audio ide, ali slike nema i vrti se buffering do 25% pa stane i tako stoji. A zvuk u pozadini normalno ide. Famozni buffering 25% bug.

Kod oba buga moram rebootat box. I ko za inat uvijek se dese kada nimalo to ne zelis - dodju gosti, castam yt radio na shield - zasteka. Brukica Kaze cura "ajmo film", rekoh "ajde", kad ono jebeni buffering.

Kod mene "netflix and chill" ne funkcionira bas tako...

Neki dan me iznenadio s novim bugom: upalim jedan app - crni ekran, ne otvara ga. Upalim 2-3 druga appa, nijedan se ne dize, samo crno. Force close, brisi cache, nista ne trza. Reboot je trznuo.

Imam filing da imam box od 20 dolara. Na firesticku nikad toliko bugova, a rebootao bi ga svake prijestupne. Sve si gledam da nabavim timer uticnicu i namjestim mu jedan jutarnji "prekid struje".