View Single Post
Staro 29.01.2021., 09:33   #5694
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp

VooDooZG's Avatar

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jao, pa nemoj usporeživati Horizon i ovo.

Dao sam joj priliku 2 puta, ništa zanimljivog u toj igri nema.

Zvuk je dobar, grafika je ok, puške daju nekakav okej osjećaj.

Ali to je to. Koja je poanta igre? Napredovanje? Igrao sam par sati, obrisao oba puta nakon par sati i to je to.

Horizon ima priču i to kakvu, a ovo? Priča je?

Da se razumijemo, drago mi je da je tebi igra dobra, no Horizon je barem duplo bolja igra od ovoga.
Ja isti problem imam s Horizon - priča mi je nikakva, igra je princip idi uberi cvijet 85741 put da se zaljecis, ubi istog robota na isti način 458 put, pokupio sva najjača oružja u valjda 10h igre i sad kaj da fetch quest-ove igram -- ne znam poslije tih kojih 10-12 sati sam prestao igrati pa se 3x nagovarao da ponovo počnem i ne drži me duže od pol sata i to govorim iz aspekta da sam jedva čekao da dođe i dobio sam igru gratis,, meni osobno totalno razočaranje - ne znam čemu hype toliki na igru skoro sam ps4pro uzeo zbog nje dok je nije bilo na PC-u...

Ima lijepu grafiku itd ali se totalno niti mogu ufurati u neku priču ( u početku da ali kasnije mi nema veze s vezom ), naporan sistem loot-a, naporan sistem borbe ( ono sve ti je nacrtano kaj i kak raditi i mehanika boot-ova i sve ), uopće mi ništa tamo nije predstavili izazov i u tome mi je najveći problem brijem..

Jbg 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 ss
VooDooZG je offline   Reply With Quote