Citiraj:
Autor Ziiky
Evo raditi ćemo ugradbeni ormar pa ćemo vidjeti koliko treba vremena.
Jučer je bio stolar to pregledati, premjeriti i dati blagoslov. Sad čekam ponudu.
Mada kako sam ja to poslozio po idejnom nacrtu trbati ce mu vise vremena nego za kuhinju.
Veličina je 4m x 2,60m x 0,60m
Sastoji se od 3 glavna korpusa koja zatvaraju dvije klizne stijene. Iza vrata dodatni ladičar s ladica i ormarićima ispod i iznad do stropa.
Biti ce ukupno valjda 18 ladica, 4 kutije na izvlacenje, 15 okomitih polica s klizacima i 4 horizontalne fiksne police, 2 glavna podjeljka za vješalice.
|
Nesto slicno prije mjesec dana 3,7m sirina x 2,6m visina i dubina 60 cm...montaza 2 radna dana, prvi dan 8h, drugi dan finisiranje i maske da se nevide razlike u visini, desni element se morao cijeli prekrojiti zbog dimnjaka i cijevi od plina. Sve police moras odrezat da stimaju u desetu milimetra. Radnici su bilia ja i poveo staru da mi dodaje busilicu da nemoram sto puta silazit s ljestvi. Da se razumijemo pod je u lijevom dijelu nula, a desna strana je 15mm od poda. Sirina prostora je punih 2m toliko da nemozes uslikat iz komada + unutra su bile njihove stvari koje nemaju kamo odloziti.
https://photos.app.goo.gl/snmiGV66nnb3Hb718
Ono sto si napisao da ljudi nabijaju cijene vjerovatno ima razlog kad dobijes cudnovate poslove, blok kuhinju preko jednog zida mogu svi sloziti nemozes fulat i radna ploca ti uvijek moze sjest kako treba, ali kad moras 3 strane zida ukrojiti na licu mjesta, i spojiti da ti gornji elementi odgovaraju pod kuteve e tu onda dolazi majstor do izrazaja. Tako da nebi bas rekao da su ljudi ovce ako su voljni platiti samo rokaj, i to nije samo primjenjivo ovdje vec u bilo kojem poslu.