View Single Post
Staro 28.01.2021., 20:08   #30
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Radio sam profesionalno 5 godina s Unifi opremom, ako nisam pokrio 30 evenata s 4000-15000 ljudi, barem 10 hotela, nisam ništa.

Nikad mi se ovo nije desilo.

Svaki update je bio schedulan, ručno, van radnog vremena. Ne kažem da je svaki update bio odrađen bez greške, ali nikada nisam pustio da to rade sami.
Ovo je prvo postavljanje opreme. Ne vidim vezu s updejtanjem opreme u produkciji, sa inicijalnim postavljanjem. Nisu iste situacije.
Dalje, i poanta je da mu nisam ja ništa pustio. TO JE JEBENA POANTA.
Znači, ajmo reć da sam negdje previdio kvačicu "auto update".
Takvo njesra, ako i postoji, na mrežnoj opremi koja se cijenom gura već pomalo u enterprise segment nema što tražit. Ako i postoji, default bi toj stavci trebalo bit OFF.
E sad, ima vas vidim hrpu "yey ubiquity" ekipe sa 'rpu iskustva, pa ajd nek netko baci screenshot di je auto update opcija.
EDIT: evo sad gledam, komplet ta oprema update available, kako sad nije sam updejto.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 28.01.2021. u 20:24.
Pomo je offline   Reply With Quote