View Single Post
Staro 28.01.2021., 18:36   #38
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kakve ti utičnice imaš, čudo je da ti računalo uopće radi.

Ne fakat, nemaš standardnu šuko utičnicu u stanu?!

Tako je, reci ti čovjeku koji radi u razvoju direktno s EMC tematikom.

Renesis je jednostavno i točno napisao, međutim najčešće se ljudi lome ne shvaćajući razliku impedancije (Z) kao kompleksnog otpora i samog realnog dijela otpora (R).

Prvo treba shvatiti da je otpor ideološki pojam, ne postoji u realnim primjenama (surealne primjene su pri temperaturama apsolutne nule).

Počni ovdje.

Ako malo odskrolaš dolje, vrlo brzo ćeš vidjeti kako se jedno grčko slovce omega brzo miješa u jednadžbe, pa nakon toga, radi jednostavnijeg računanja, laplasove transformacije uz drugo grčko slovce theta.
U međuvremenu se u priču umješala pokoja derivacija.
Sve su to nekakve črčkarije koje, ako se materija nije naučila kako treba, uzrokuje nerazumijevanje i juvenilno prozivanje drugih u njihovom pokušaju bukvalnog objašnjenja.

Ovozemaljski je da svatko griješi, ali isto tako da se prizna pogreška.

----

On topic: dogodilo mi se dva puta, oba puta matična ploča - jednom Asus neka od Maximus modela sa LGA775, jednom stara slot1 matična. Uz matičnu je otišao i adapter s370 -> slot1, koji je naizgled funkcionirao, ali je komp s tim adapterom uvijek bacao greške.

Moguće je, svakako.

**************** Al ako živiš u civilizaciji imaš uzemljenje.

Nemoj prosipat internet mudrosti. Evo ti video za djecu u kojem se lijepo vidi kako funkcionira izboj na uzemljenom kučištu.

https://youtu.be/GMbuIYwGofc?t=167

Ako vas dvojica radite na nekakvom razvoju jadna ta firma.

Ja nisam učio s interneta o struji, učili me davno na feru bosanci

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.01.2021. u 21:21.
markecSMB je offline