Citiraj:
Autor SPLiFF
Ček domy, ti imaš radnu ploču od siligranita? A ziiky ima sudoper?
"Daljinski" za sudoper je da ne moraš vaditi čep nego okreneš "daljinski" da otvoriš/zatvoriš odvod? Zašto to izbjegavate, jel bude problema s tim?
|
Pa, šta ja znam, meni je nepotrebno. Dobro, nekome je možda fora, al sifon je sam po sebi jako dobro riješen.
Isti klinac okretao onaj gumb daljinskog ili direktno sifon.
Imaš ovaj veliki prokromov poklopac, a ispod je plasticni čep. Poklopac okretanjem i zakretanjem diže ili spušta čep ispod i time otvara i zatvara odvod.
Oba dijela možeš podignuti i maknuti.
Više bi volio da sam uzeo
dozator za deterdžent. Htio sam ga sam sebi ugraditi (pun ih je Aliexpress) al su mi rekli da ne smijem bušiti sudoper na pozicijama gdje to nije predviđeno.
A gdje je predviđeno, nama ne paše
Citiraj:
Autor domy_os
Meni je cijela kuhinja izlivena po mjeri u silgranitu, znači baš sve, dvije radne plohe, šank, dvodijelni sudoper, prozorska klupica i sve lajsne. U sudoperu obavezno treba biti neka plastična podloga jer se suđe lako razbije, a moj je baš ogroman, 45 x 45 x 25 cm je veći dio.
|
Citajuci tvoj post gore, nisam mogao dokuciti o kojim lajsnama govoris. Mislio sam da pricas o sudoperu

Daj nabaci koju sličku, nisam tako šta nikada vidio.
Zašto si se uopće odlučio na to? Jesi probao reklamirati ono na što si se žalio u postu iznad?
Koliko ta sreća košta?