View Single Post
Staro 27.01.2021., 04:55   #12
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
U svom stazu sam slozio troznamenkasti broj unifi divajsova i nikad nisam ni vidio ni cuo za takav slucaj osim ako je upaljena kvacica za auto update. Iako ne poznajem informaticki potkovanu osobu koja ce pustit opremi da se sama updatea
Slab mi je taj ccnp i 14g staža u mrežama za informatičku pismenost.
Out of box oprema, pospajano, switch sam samcat odlučio update i restart, dok su se AP-ovi updejtali, nema 6mj. da sam to radio. Ko da je Win10 mašina.
Ubiquiti je meni precijenjena rpetina da ne kažem čega koju sam prekrižio pod momentalno. Al eto, svakom svoje.
I naravno, o bugovima na Ubiquiti opremi se šuti, Mikrotik smeće
Svi imaju svojih problema i bugova, od Cisca nadalje.
I što se Mikrotika tiče, da slabije su antene na kućnim uređajima.
Smeće od wifija? Jaaaako daleko od toga.
Treba učit da bi ga se koristilo? Da, stoji.
Wifi ne postiže punu brzinu na pola metra udaljenosti? Tvrdim da nije podešen kako treba.
Pokazao i dokazao na jednom CAP ac.
Ako ništa drugo, bar te ne prisiljavaju da koristiš isključivo Mikrotik opremu u mreži, za razliku od Ubiquiti.
Daleko da je Tik zlato, ali bang for buck za kućnog korisnika koji se voljan imalo potrudit je neosporan.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 27.01.2021. u 05:08.
Pomo je offline   Reply With Quote