Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2021., 20:08   #53450
sokre10
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Evo prije dva dana skoro žestoki sudar. Idem po ženu jer završava s poslom, vozim se Vukovarskom u smjeru zapada, ispred mene neka žena u Octaviji, a iza vidim ćela u A6, nabio mi se na dupe ko da me želi povaliti.
Dolazim na križanje kod Ivanićgradske i stajem iza Octavije, njega vidim u retrovizoru kako se baca desno. Odmah sam znao da neće u Ivanićgradsku...

Iz suprotnog smjera dolazi auto koji nije stao jer mu se pali zeleno i skreće lijevo u Ivanićgradsku, a ovaj iz desne trake ravno, po gasu i za dlaku sudar.

Nisu krivi proizvođači i nisu svi vozači tih marki seljačine, ali sve seljačine voze takve aute 😊
Sviđalo se to nekome ili ne...

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ne treba generalizirati.

Ljudi koji voze te aute kod nas su uglavnom "sumnjivi poduzetnici", a njihov profil je "brdsko-balkanski". Dođu iz opanaka do neke love i onda moraju pokazati tko je gazda u selu.

Ima ih normalnih, zadnje vrijeme me po gradu propuštaju ljudi sa bmw-ima, daju žmigavac itd.

Puno je više kretena u razvaljenim ragama koji se voze kao debili, ali njihova vozila ne postižu velike brzine tako lako.

Uglavnom, svega se nagledam u jutarnjoj vožnji od cca 20km na posao. Kod nas je primarno problem vozačka nekultura. Ljudi se u gužvama ne propuštaju, ak pustiš nekoga idiot iza tebe trubi i krene u obilazak uz salvu psovki, ne staje se na zebrama itd.
Na crveno se prolazi kao dobar dan (zg), a u Splitu je to dovedeno do savršenstva.
Inače, volim voziti i nisam od onih koji se vuku po cesti.
Položio sam tamo negdje 2004.-e godine i stari me dobrih godinu dana gazio k'o magarca u autu, te nisam prismrdio istom bez njega dok nije bio siguran da ZNAM voziti.
Danas klinci iz autoškole sjedaju u bmw, bez osnovnog znanja fizike i kako se ponaša auto sa straznjim pogonom, a starce nije briga.
Kad se desi p*zdarija, onda je kasno.
Uglavnom, samo edukacija uz novčane kazne, uzimanje vozačke i zapljena vozila za teže prekršaje i brzo će se sve srediti.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
sokre10 je offline   Reply With Quote