View Single Post
Staro 24.01.2021., 09:06   #2751
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
https://www.frischeis.hr/ - imali su jedno vrijeme i furnir
Zna se na njuskalu ljepih komada nac. A zadnji put na FB marketplacu bilo dobrih ponuda kad je meni trebalo.
Zahvaljujem. Ne znam kako, al još uvijek nisam bio kod njih, nisu mi usput. Al eto razloga da ih posjetim.

Citiraj:
Sto se tice kuhinje vidim da je struju netko pomicao kod gornjih elemenata posto je lampa bila preblizu pa fronte šamarale po sijalici ...Desna strana je trebala imati dodatnu frontu do zida da je po mojem i ubacen gola zavrsni profil vertikalni. Posto ako zid "štipa" i zatvara kut onda imas problem s otvaranjem, ako zid ide prema otvorenom kutu onda nema problema.

Struja jučer napravljena, stavljene 4 ugradne ledice u knauf.
Ko što i rekoh, trebala je bit bočno postavljena još jedna okomica uz taj element no ispalo je da im ne stane. Ovako su morali mudrijat. Taj element je samostojeći, no kad je otpala ta desna okomica, ništa nije podupiralo gornji dio elementa. Pa su stavili L profil na zid i sad desna strana gornjeg elementa sjedi na njoj. No perilica je sad učvrščena samo na lijevu stranu. Kak bu to dugoročno ispalo, vidjet ćemo. I zbog nedostatka te bočne stranice, ako si primjetio na slici, morali su isčupat klupicu, pošto je smetala otvaranju perilice. Da je bila bočna, prolazila bi taman. To su nedostaci kupovanja standardnih elemenata. Ili je samo greška projektanta.

Citiraj:
ja bi jos recimo kod radne ploce skratio izvucene bocne da ti je lakse barat s stolicama kad vise ljudi sjedi za "otokom", ovako je onaj tko dode na taj cosak predaleko od samog "otoka"
Ma, nekak sumnjam da će se puno i sjedit tamo. Da bi sjedilo više ljudi, otok bi trebao bit veći. I definitivno sa skraćenim bočnim stranicama.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F