Citiraj:
Autor fanATIk
I da pitam ak netko zna, gdje nabavit suhe planjke američkog oraha? Nekakav epoxy river table mi se smiješi u doglednoj budućnosti.
|
https://www.frischeis.hr/ - imali su jedno vrijeme i furnir
Zna se na njuskalu ljepih komada nac. A zadnji put na FB marketplacu bilo dobrih ponuda kad je meni trebalo.
Sto se tice kuhinje vidim da je struju netko pomicao kod gornjih elemenata posto je lampa bila preblizu pa fronte šamarale po sijalici

...Desna strana je trebala imati dodatnu frontu do zida da je po mojem i ubacen gola zavrsni profil vertikalni. Posto ako zid "štipa" i zatvara kut onda imas problem s otvaranjem, ako zid ide prema otvorenom kutu onda nema problema.
ja bi jos recimo kod radne ploce skratio izvucene bocne da ti je lakse barat s stolicama kad vise ljudi sjedi za "otokom", ovako je onaj tko dode na taj cosak predaleko od samog "otoka"
Citiraj:
Autor domina
Super je, a crtano je u corpusu ili ?
|
Corpus testirao i nije mi se prije svidio, sad neznam kako radi. Ovdje je rijec o polyboardu, nije bas najeftiniji ali radi ko cager, prednost mi je sto kad izbacujem za sebe imam oznacene sve rupe za tiplanje i nemoram razmisljat dali ce mi pogrijesiti u tiplanju.