View Single Post
Staro 23.01.2021., 12:10   #3699
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Zašto bi ti pisao ružne riječi Komentiranje oglasa na ovom forumu nije dozvoljeno. Možeš dati komentar u temu za trgovce kad kupiš nešto, pa možeš reći jesi dobro prošo ili te neko preveo žednog preko vode. I to je to.

Situacija je kakva je, kako sa stanovima tako i sa grafičkim karticama, procesorima i konzolama.

Prenapuhano? Svakako.
Potražnja? Nikad veća.
Zalihe? Nikad manje.
Davat komponente debelo ispod tržišne cijene ili po cijenama od pred 3 mjeseca da se ekipica sa PCE foruma ne uvredi ? Moš mislit.

Možemo komentirati sve i sva, oglase sa tržnjaka ostavite na miru. Može i 100.000 kn tražiti za jednu grafu ako želi. Taman posla da ćemo nekog bannati zbog toga.

+1 na ovo, već je bilo nedavno tu neko pisanje na tu temu.
Meni je OK da svatko traži kolko hoće, bitno je da ne prodaje neispravno i oštećeno pod novo i ispravno, cijena je nebitna, nju si bira kupac.

A ja sve gledam bi li se sada riješo svoje GTX 970, ali iskreno bmk za parsto kn, odlučio sam ju zadržat u slučaju da mi krepa 3060. Kolko sam skužio ne dobivaš novu grafu sada ako krepa, samo lovu nazad. Pa bi ja u slučaju da mi krepa nova grafa, prešao na staru i čekao da se popune zalihe da novu dam na reklamaciju. Ima 3g gare, tako da ima vremena.