Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 22.01.2021., 19:53   #11090
Silvestrus
Registered User

Silvestrus's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Hi-Fi

Citiraj:
Autor tr@yche Pregled postova
znam da je osobni dojam najvažniji, ali nije loše pročitati dojam nekog drugog. Sub mi je ok, čak i ovi CA S30 su mi vrlo blizu onoga što tražim na području basa.

Nije ti loš prijedlog 3050i, prvi problem je budžet, a drugi svakako prostor...visina je ista kao sa stalkom, ali mi stalak ipak pruža više manevarskog prostora..cijev može bliže ormariću, postolje malo uvučeno ispod ormarića, zvučnik malo navučen iznad ormarića. Blizu mi je kut sobe i strah me da bi više utjecao na veliku kutiju nego na skoro 3 puta manju. Ali vjerujem da je zvučnik odličan.

Ako ti što pomaže, mogu ti reći da 3050i nisu zahtjevni što se smještaja tiče. Više problema sam imao s manjim Monitor Audio Bronze 5. A što se basa tiče, uz ove zvučnike ne trebaš sub. Idu dosta nisko i ispune sobu zvukom s lakoćom. Dosta dobro rade s mojim Marantz NR1200 ali bilo bi interesantno poslušati ih u nekoj kombinaciji s malo energičnijim pojačalom. Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Za relativno male novce dobije se veliki zvuk, dovoljno detaljan za HiFi standarde a opet vrlo ugodan za slušati. Preporuka da se izbjegnu gumene podloške i da se uloži u pristojne zvučničke kabele. Sa obje promjene, bilo je primjetno poboljšanje u zvuku. Ako imaš pitanja, slobodno...

Silvestrus je offline   Reply With Quote