View Single Post
Staro 21.01.2021., 23:01   #238
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Kaj nismo to sve već prošli, nema dokaza da Signal 100% ne dijeli podatke (jedino audit koda koji potvrđuje da ne seru kvake i to je to), dok za Facebook i kompaniju imamo primjera napretek.

Vrtimo se u krug, a ionak smo se složili da privatnosti na Internetu nema, ostaje jedino koliko je tko voljan dodatno podijeliti s Markom i Brankom.
Drito to.

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Osjecam se prozvano
Sto se tice teme i jednoumlja, sve ok sa uletima dok su konstruktivni i vuku raspravu i klikove. Kada se prica o tome sto koji messenger skuplja i dijeli okolo i ljudi se zele informirati uleti tipa "ma nek znaju i fb i google sta god oce,sta me briga ustvari...tog se mogu bojat samo nasi politicari" nisu potrebni.
Sto se tice Zalmana, nije u tom poanta, nego u nacinu komunikacije koji nije primjeren, nije konstruktivan i ubija raspravu. Ide mi na k.. citati svaki treci njegov post u tonu "gle ovog debila".
A čuj, najveći broj postova je bio o sotonskom vacapu koji će uskoro dijelit podatke s fejsom, kak valja bježat od vacapa, idemo na Signal. Meni i još nekolicini je to teža budalaština. Ajmo se svi maknut sa vacapa i prijeć na signal. Koji se financira donacijama. I tak će oni financirat komplet poslovanje donacijama korisnika. Aha, bušgavidel. Ček, možda će stavit oglase. Ali oglas mora bit ciljan. A da bi bio ciljan, moraš podijelit neke podatke s oglašivačima. Ali Signal ne dijeli podatke... Ma nema veze, smislit će oni kako financirat kompaniju čistim altruizmom.
Meni je čitanje komentara ljudi koji su više vremena proveli pišući post nego formirajući mišljenje o problemu, neprimjerena i nekonstruktivna forumska komunikacija. Pa nikog ne prozivam trollom, provokatorom, zovem na ban. Svako ima nekakvo mišljenje o tome. Ako je moje drugačije mišljenje provokacija, e jebiga onda.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F