Citiraj:
Autor hash
Jesi ti normalan?
|
Jesam, ali s druge strane, cini mi se da si zustri Fejzbuk korisnik.
Dozvoli da ti pomognem, jer nisam arogantan, nego dapace, sirim ljubav, dobrocinstvo i bliskost.
Citiraj:
Autor hash
Zasto vam je cudno to sto kolega ne zeli da Facebook zna da bari malu iz pekara bez zenine dozvole?
|
1) koju dusevnu bolest moras imati da tvoji "Fejs prijatelji" (medju kojima evidentno nije zena) znaju ovu informaciju?
2) kakvu vrstu paranoije moras imati, ako vec dijelis to (ili samo cinjenicu da si isao u pekaru, bacio kakanje ili setao gradom zamisljen), da mislis kako ce netko tko nije tvoj "Fejs prijatelj" doznati to - od Fejsa licno i personalno?
3) kada si vec napravio ovo pod 1), zasto mislis da je na bilo koji nacin bitno to sto WApp zadire u tvoju privatnost (pazi sad, ovo ce te mozda sokirati, osim sto zapravo ne zadire na nacin na koji ti to mislis)?
Kreni sa introspekcijom a zatim Ksalol, Trazodon, Haldol, Amitriptilin, Bromazepam... Lak je san uz pravu kombinaciju!
Citiraj:
Mea culpa sto sam nasjeo na odvlacenje u banalizirane primjere ali mislim da je ideja poruke jasna..
|
Dretva je pokazala da je kojesta tu daleko od jasnog Fejs korisnicima, no ti i takvi jesu Jewyjev target.