View Single Post
Staro 21.01.2021., 19:21   #230
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Zato sto je to definicija psihoze.

Zelim koristiti Facebook, ali ne zelim da Facebook zna da ga koristim. Mozda cak i sizofrenija, zapravo.

No najveci problem je u ovome sto pises. Odakle ta deluzija oko toga da ce Facebook/Whatsapp/tkogod raditi to sto pises?

Ljudi koji prodaju takve zjake su tehnoloski analfabeti, a razumno i nastavno na to, nedostaju im poslovni elementi da uopce razumiju koncept danasnjeg toka podataka na Internetima.
Cemu arogancija? Ljudi koji traze alternativu nekom servisu koji ce manje zadirati u njihovu "privatnost" su "psihoticni tehnoloski analfabeti kojima nedostaju poslovni elementi da uopce razumiju koncept danasnjeg toka podataka na Internetima".

Jesi ti normalan?

Mea culpa sto sam nasjeo na odvlacenje u banalizirane primjere ali mislim da je ideja poruke jasna. Ako namjeravas odgovarati prvo procitaj ovo jer se bojim da u suprotnom opet odlazimo u raspravu gdje ti zapravo ne zelis cuti sto ti se govori nego ispast pametan. To je rasprava na nivo rasprave o ravnoj zemlji i kako nisam na trecoj pivi, preskocit cu. Zivio!

tl;dr
Trazi se app koji ne zadire u sadrzaj ispisanog, ako takav postoji. Razlozi za raspravu su akademske naravi. Molio bi nas sve da se drzimo toga inace ce se sve pretvoriti u nepotrebno prepucavanje.
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ne kužim zašto se ovdje ljudi koji imaju dijametralno suprotno mišljenje od većine na ovom topicu zovu trollovima i provokatorima? Dijelim mišljenje o cijeloj ovoj priči s Bubbom i Zalmanom i kaj sad? Treba me banat? Onda stavite u naslov topica "Samo za WA hejtere - jednoumlje: ON".
Osjecam se prozvano
Sto se tice teme i jednoumlja, sve ok sa uletima dok su konstruktivni i vuku raspravu i klikove. Kada se prica o tome sto koji messenger skuplja i dijeli okolo i ljudi se zele informirati uleti tipa "ma nek znaju i fb i google sta god oce,sta me briga ustvari...tog se mogu bojat samo nasi politicari" nisu potrebni.
Sto se tice Zalmana, nije u tom poanta, nego u nacinu komunikacije koji nije primjeren, nije konstruktivan i ubija raspravu. Ide mi na k.. citati svaki treci njegov post u tonu "gle ovog debila".

Mozda bi nam vise citirani kolega primarijus mogao pomoci bolje razumjeti clana pa bi me i manje smetalo
hash je offline