View Single Post
Staro 21.01.2021., 18:12   #1405
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ovi vaši disputovi stavljaju hrvatsku na crnu listu.
Hrpa itema od danas ima shipping od 4$ a.jučer je imala.free to croatia.
Sve ostale države, austrija, poljska, slovenija,italija imaju koje ja gledam iteme free alliexpress shipping, samo su za hrvate uveli 4.33$

Dajte nemojte lupati dispute, pošaljite poruku selleru da produži extend protection time i biti ćete zaštićeni i dalje da će.doći tipa 2-3tjedna.
Dobiti će te, a samo kasni radi corone.

Ako ovako nastavite uništavate svim hrvatima uopće mogućnost naručivanja.
Pazi ti ko se našao moralne dileme dijeliti po forumu. Netko tko samo čeka da zajebe domaćeg trgovca kad stavi krivu cijenu na webshopu za neki artikl.

Imam tonu trgovina na aliexpressu. Sve su ikada došle u vremenskom okviru 60-90 dana. Ova nije, prva i nadam se zadnja. I što bi ja trebao? Reći "a dobro, nema veze, neću dizat dispute jer jebeš mojih 7 dolara, meni rastu na drvetu, samo Bože čuvaj Hrvatsku od crne liste AliBabe i 40 Hajdukovaca".

Svašta.

A ti ako ovako nastaviš optuživati ljude koji nisu dobili svoju robu za uništavanje mogućnosti naruručivanja svim hrvatima, bit će tebi uništena svaka mogućnost aktivnosti na ovom forumu i to trajno.

Ovakav bezobrazluk ne vidjeh u skorije vrijeme ovdje.

Citiraj:
Autor robik666 Pregled postova
Meni dva itema nisu stigli od 10. miseca, šta sam nego triba otvorit dispute..ako ikad dođu paketi, rado ću im opet uplatit pare.
Upravo tako. Na ebayu sam to napravio 2x. Roba došla, ja uplatio uz poruku "ne šalji, dobio sam". Odgovor "hi friend thank you". I bok.
Brko je offline   Reply With Quote