Eko, ovaj put sam sve napravio u sat vremena (plus extra time za hdd-ssd transfer). Nema više storage upgradea za ovu škatulu, to je to! Naravno, sve je od nule dignuto samo sam ovaj put plex bazu pustio na internoj memoriji (bila je manja od 1GB, a taj prostor od oko 7GB i ovako ne koristim). Bonus je što, ako zatreba, mogu iskopčati disk bez straha da će baza/server vrisnuti.
Updatean sw, nema nekih vizualnih izmjena. Nebitno.
Nadam se da će update daljinca riješiti bug kod BT kontrole zvuka - kada nekoliko puta za redom kliknem tipku za pojačavanje/stišavanje zvuka, shield to shvati kao da držim tipku i ode volume u nebo. Dok ne dođe do kraja ne mogu ga zaustaviti/stišati

Sreća pa se to jako rijetko događa.
Nadam se i da gamepad nisu ukenjali

Bilo bi super kad bi se dao ugasiti volume touch bar. Nakon mjesec dana mogu reći da sam naučio palčeve da ne stišču one 3 tipke kod stickova.
Ps: nakon mjesec dana korištenja oba gamepada, xbox gamepad mi je ergonomski ipak draži. Shieldov mi je mrvu premali i više mi odgovara asimetrični LS na mjestu d-pada. Nažalost xbox zna nekada dropati bt vezu, totalno random i neočekivano. I onda mu treba minuta da se reconnecta... Totalno sam se razmazio na gamestream!