View Single Post
Staro 20.01.2021., 16:28   #206
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Ne može mi bilo tko kopat po privatnosti.
Onaj tko može - nije baš bilo tko i njima ne treba ničija dozvola.
Pa ja se nebi bas složio, meni ne može svako... Mater mi je dok sam bio mulac krenila citat mailove pa je bila drama, od onda vec pazim na privatnost. Jel može - može, jel bilo ko - nije, jel triba dozvola - apsolutno da.

Citiraj:
Sistematski će pokriti ono što osiguranje bude tražilo, pa to može biti i najdetaljniji mogući sistematski pregled.
Odakle ti samo ideja da će netko na osnovu tvoje google pretrage davat tvoju dijagnozu i na osnovu toga sklapat neke ugovore?

Stvarno je ova tema otišla u takve teorije zavjera da se i David Icke ne bi posramio ovih scenarija.
Najnebitniji dio cile priče i nije teorija zavjere nego razmišljanje o POTENCIJALNOJ budućmosti, zato je i stavljan u spojler tag, i napisano i naglašeno da se priča o mogućoj budućnosti, ne o stvarnosti

Citiraj:
Cura koju je momak prevario i sl. situacije neće kupovati tvoje internet informacije, niti može doći do njih, niti se ti podaci koriste za nekakve privatne obračune.
Mogu se koristit, moze kupovat, i može doć do njih to i je poanta. I mozda neka nekad oce, odjednom ti znas da niko to nebi napravio i niko nebi prodao podatke. A činjenice i dokazi ti govore drugačije
Vidiš iz primjera gore da bi prodao podatke, a vidiš u crnoj kronici koje sve ekstreme ljudi čine zbog emocija i afekta, da je čitanje privatnih podataka sitnica.

Očito ti pajdo živiš u nekom svom idealnom svijetu, i samo ti nastavi neka je tebi lipo Samo šta puno soliš pamet ljudima okolonaokolo o tom svom svijetu. Skroz sam zaboravio da si ti jedan od par najistaknitijih forumskih trolova Over and out
OuttaControl je offline