View Single Post
Staro 20.01.2021., 15:44   #204
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
a ja se lažno predstavljam
Kao i KA,izabran šta dalji grad od mene
Nebi FB otvorio nikad...i ako bi imao bi sve krive podatke,odnosno fake profil
Bravo za tebe!
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
Veći je problem šta Google sve zna o nama...pristup lokaciji.. kontaktima...mislim da uklanjam i Google Acc i napravim neki koji nema veze s vezom čisto da mogu koristit android,a možda može i bez njega
Slažem se i Google je jednak, ako i ne veći problem od FB, samo što puno teže daje podatke bilo kome, dok FB uopce nije briga. Ali bitno se pobunit malo.

Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
:rofl:
rofl da. https://nrkbeta.no/2020/12/03/my-pho...-surveillants/ il ne? ups ipak mozes kupit podatke...

Citiraj:
Znači, uglavnom imaš hrpu nebitnih gluposti koje inače radi 99% ljudi... zamisli ti informacija, koje sajtove gledam i članke čitam, lol.
Dobro da još nisi "otkrio" kako idem 3 puta dnevno na wc, doručak preskačem i barim curu u lokalnoj pekari.
S tim informacijama si na konju.
Tebi je stvarno ugodno šta ti bilo ko uz nesto para može kopat po privatnom životu? Ok neka je tvoj izbor, meni nije.

Citiraj:
Koja bi bila svrha napakostiti nekom čovjeku kojeg ni ne poznaš nego si platio za njegove podatke 5k eura?
Tko to radi i sa kojom konkretnom namjerom?
Vjerojatno nebi nekome koga ne znaš, osim možda iz financijske koristi, ali iz privatnih razloga nekoga koga znaš, cura koju je momak prevario npr... Ljudi inače uopće ne rade loše stvari drugim ljudima. Star trek world we live in.

Citiraj:
Ako želim znati konkretne informacije o nekome onda ću unajmiti privatnu detektivsku agenciju koja naplaćuje 150-200 kn/h i koja će za par dana otkriti sve bitno što me zanima o tebi.
A ne se tu glupirati sa nekim dark web hakerskim proserima.
Nije dark web, to i je poanta nego totalno legalno i jednostavno. A ovo su informacije koje niti privatni detektiv može dobiti legalno.

Citiraj:
Ili te jednostavno pošalju na sistematski pregled baš kao što te šalje poslodavac prije nego te zaposli.
Na sistematskom ti ne mogu baš sve otkrit. Neće ti tamo otkrit da te boli koljeno, da imaš tumor itd. itd. sistematski će pokrit najosnovnije slučajeve najčešćih bolesti.

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 20.01.2021. u 15:52.
OuttaControl je offline