Citiraj:
Autor vlatko27
Druga stvar kod S20; troje različith ljudi mi se žalilo da imaju mikrofoniju dok pričaju sa mnom, znači ne da mene čuju 2 put, već svoj glas povratno čuju u razgovoru. To ne može biti slučajnost...jel ima tko sličnih iskustava? Nije mi se nitko prije žalio na to dok sam imao S9(tada A1), sada sam na S20 T-Com. Jel to možda VoLTE calls ili onaj WiFi calls šta je pod Settings>Connections>Mobile netoworks uključen?
|
Moja preporuka, ugasit Wifi calls, VoLte ostaviti upaljen.
Nikakvih problema otkad imam mob, na bonbonu...
Vezano uz FPS ispod ekrana, osobno nemam nikakvih problema na S10, bar ne sad nakon updateova, u pocetku je to bilo hit and miss, vise miss prosjecno. No sad radi prakticki bez greske, tu i tamo ne procita otisak iz prve ali rijetko i to samo kad su mi ruke bas suhe... Treba samo pravilno znati postaviti otiske, uputa ima masu na netu. Znam da nije idealno rijesenje za svakoga ali funkcionira. Jos jedna caka za one koji ne znaju, Settings -> pod search upisati: Optimise battery usage > odabrati opciju da prikazuje sve aplikacije -> pronaci "com.samsung.android.biometrics.app.setting -> ugasiti optimizaciju. Kod mene je A11 pa je mozda nesto drugacije u odnosu na A10 (iako sumnjam), no generalno moze se preko searcha naci bez problema. Nakon toga resetirati mob i to je to, FP senzor bi tada trebao u prosjeku bolje i brze raditi.