View Single Post
Staro 20.01.2021., 11:40   #195
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Behind a Secret Deal Between Google and Facebook

Citiraj:
The company wants to be able to serve more targeted ads to people on Facebook and Instagram by also knowing their usage habits on WhatsApp, and let businesses take payments in WhatsApp for items that, for instance, were clicked on in Instagram ads.

Izvor: The New York Times
Tu smo dakle, gotovo bezazleno ak se mene pita. Bolje da ljudima po instagramu dolaze reklame o nečem što ih zanima neg random nagovaranje na gubljenje kila.

Malo sam diskutirao s ljudima iz svoje okoline, nafutrane su im uši zvučnim negativnim pojmovima. Ekipa fakat misli da jedna aplikacija može pristupiti platežnim podacima bez da joj daš dopuštenje.

Interesantno je kak reddit plasira reklame u besplatnoj app, um, Reddit jednom pita želiš li da ti nude reklame po contentu koji uživaš ili ne želiš to. Osjećaj je da se sad bunimo oko ekvivalentne stvari, samo je ovaj put zli Cukeraš iza svega.

Razlika u odnosu na reddit je što Facebook ima više aplikacija kojima može prikupljati podatke, što su odavno radili. Pošto očito imaju nekakav plan za monetiziranje u whatsappu, jasno je da moraju dati do znanja što i kako se dijeli. Usporedite uvjete korištenja prije i poslije, uključite mozak pa odlučite.

Za sve koji moraju biti u trendu, instalirat ću jednu aplikaciju više, nije neki problem. Bitnije mi je imati kontakt s osobama nego sabotirati zbog trenda razbuktanog tweetovima Muskija i Snowdya.

Pa forum nam još nema https po difoltu. Just sayin.
McG nadam se sa si iza dobrih VPNova