Da se i ja pridruzim ekipici - stigao Pixel 4a nedavno...
Sve super, odusevljen sam sa nocnim fotkama... S obzirom da nemam sta hvalit kad sve radi savrseno, malo cu jamrat... Malo me izludio sa Bluetoothom i spajanjem na auto, dok nisam skuzio da trebam inicirati vezu sa mobitela prema autu, a ne obratno (dakle, moja greska)... Drugo sto mi je bezveze je USB-C kabel za punjenje, ne mogu ga nikako nakaciti na produzni kabel tako da mi je prakticki beskoristan...

I to je zapravo jedino sto mi smeta, a za sada sam lijen to nekako rijesiti tako da uopce ne koristim njegov charger...
Kako sam ljubitelj manjih mobitela (oni Sony compacti su mi i dalje referenca za idealnu velicinu mobitela), a bio sam jedno dve-tri godine 'osudjen' na Huawei P9 i P20, ovaj Pixel 4a mi je savrseno sjeo jer je nesto manji, tanji i laksi od P20... Jako jako zadovoljan...
Inace, mobitel platio 340EUR tamo negdje krajem prosle godine (taman prije nego su Nijemci digli Mwst), narucio ga na Mailboxede, za 13EUR proslijedio u Hrvatsku i to bi bilo to... Mislim da je ovo prvi novi novcati smartfon koji sam si ikad kupio...
Fala @Schetz na preporuci i staklu i montazi stakla...