Danas je kolega uboo
ovo i mislim da je prošao dobro obzirom na situaciju.
Ima i u drugim shopovima trenutno dobrih konfi za sličnu lovu ali ova ipak ima malo više "mesa" od ostalih. Jedina je sa novom RX-icom koliko sam vidio u tom nekom rangu do ~14k a provrtio sam gotove konfe po svim ozbiljnijim PC shopovima u RH. Ostatak komponenti je također daleko od krša.
Uvijek je neka caka ako se neka od komponenti želi promijeniti - dodatno se naplaćuje ugradnja drugačije komponente i ta druga komponenta, a nerijetko se mora platiti i komponenta koja je inicijalno u konfiguraciji iako nakon promjene više ne bi bila u konfiguraciji (jest da ju dobiješ sa strane i da ju možeš preprodati naknadno ali to je skoro uvijek otegotna okolnost i u minusu si). Masa kompova od ~12-13-14k tako ima SSD-ove od 480GB, low end napajanja, low end matične i slično pa nisu uopće isplativi izbor na kraju.
Mana je što te 3 godine koliko traje garancija na konfu ne smiješ otvarati kutiju ali pošto je on plug-and-play pleb i ne misli ništa mijenjati u tom kompu, ne smeta mu. Neke komponente pojedinačno bi imale i 5 ili 10 godina garancije ali što je tu je, tko hoće igrati odmah sada odmah u fullu - gledanje gotovih konfi je jedno od boljih rješenja.