Citiraj:
Autor The Exiled
Super kaj su naveli i cijene izrade uz višekratno naglašavanje da se skoro sve proizvodi od strane jedno te iste firme, pa konkretnih razlika između "gaming stolica" zapravo nema. Kvaliteta i udobnost su tak jasno očajne. 
|
To sam napisao prije 2 mjeseca kad sam ga kupio stolac da više manje je sve to iz jedne tvorinice, daleko prije nego tog videa od Gaemers Nexusa o gaming stolicama.
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Koliko mi se cini sve je to više manje iz istih tvornica(e), samo se razlikuje po kvaliteti materijala i po marži.
|
Citiraj:
Autor The Exiled
...konkretnih razlika između "gaming stolica" zapravo nema. Kvaliteta i udobnost su tak jasno očajne. 
|
To da razlike zapravo nema nebih se složio jer sam isprobao jedno 5-6 gaming stolaca u 3/4 trgovine koji su bili od 1000 do 1500 kn.
Zato sam rekao da je Friendly Fire Master Seat daleko kvalitetnija jer oni je prodaju iz "prve ruke" i automatski omogucuju konkurentu cijenu i kvalitetnije djelove,
... jer dobivaju ih direktno od proizvođaca / tvornice iz kine i nisu preprodavaci kao drugi pa po slicnoj ili malo višoj cijeni od konkurencije nude daleko kvalitetniji proizvod.
Osim ocite razlike u dizajnu i lošije kvalitete materijala, ...
Neki stolci uopce nisu imali nalslon za ruke , oni koji su imali naslon im nije bio podesiv po visini.
FFMS osim naslona za ruke koji je podesiv po visini, isti naslon pomice se naprijed / nazad i s time omogucuje podešavanje optimalna pozicije za podlakticu.
Naslon za ruke pomice se i lijevo ili desno ovisno o tome koliko široko držite ruke.
Citiraj:
Autor Warrior
Zar su uopće potrebna ta dva jastučića iza glave i ispod guze? Nekako ih nisam mislio koristiti.
|
Trebaju ti ti jastucici ...jer naslon stolca je skroz ravan.
Neki stolci imaju naslon u obliku solva S pa samim time nemaju nikakve jastucice.
Donji jastucic podupire donji dio leđa a gornji glavu.
Vezano za njihovo spadanje... trebali su tj može se sa (slicnom takvom) elasticnom gumom (koja drži gornji jastuci) zašit gornji i donji jastucic i onda bi oba jedan drugoga držali na mjestu.
Stolac mi je stigao u roku 2-3 radna dana (kedijem HP-a) , ne racunajuci subotu i nedjelju.
Stolac je meni odlican i udoban , doduše niži sam od 170 cm pa ne znam kakav ce biti vama visokima , no frend koji je preko 180 probao ga je na kratko i njemu je bio udoban.
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Neki dan sam uzeo ovu po standardnoj.
Friendly Fire Master Seat 1660 KN https://shop.friendlyfireesports.com...ct/master-seat
Friendly fire master seat: first Croatian gaming chair (made in China)
Koliko mi se cini sve je to više manje iz istih tvornica, samo se razlikuje po kvaliteti materijala i po marži.
Friendly Fire je Hrvatska franšiza gaming arena, koja je narucila direktno od proizvođaca i prodaju ga iz prve (prva je tvornica) tj druge ruke (su oni).
Miljama kvalitetnija od Neon Esports Warrior koji je neki dan po svuda bio na akciji za 800 kn inace je 1200kn.
EDIT: Recenzija na PC Chipu https://pcchip.hr/hardver/periferija...e-proizvodnje/
|