Citiraj:
Autor Splitska Posla
Kaže mi majstor što popravlja klima uređaje da su novije klime lošije kvalitete, da se češće kvare i da su materijali od kojih su izrađene lošiji. Kaže da su lakše, za razliku od starih vanjskih jedinica koje su teške. Neznam da li se majstor razumije u legure ali znam kako radi "biznis". Slijedi se načelo da se što skuplje potrošaću proda proizvod kojeg će, čim prije zamjeniti novim. Samim tim kupujemo jeftinije materijale a dajemo više novaca.
U stanu je otišao veteran u svom poslu, bojler Gorenje Tiki. Nakon 20 godina je prokapio a osim što ne radi grijač primjećujem i kondenzaciju ispod kazaljke.
Zanima me da li i za bojlere vrijedi što i za klima uređaje? Ne treba nam dizajnerski bojler, no preostali Jugosi u stanu se još uvijek kunu u Gorenje. Ja računam da je sve to isto. Šta fali Končaru?
|
Moja vanjska klima jedinica ima 50kila i nadam se da ce trajati 😁
Na poslu u wc-u imamo male bosch bojlere. Mislim da ti to nebi bila loša kupnja.
Što se tiče koncara, davno su oni prestali sa svojom proizvodnjom. Sve su to prepakirani kinezi nižeg cjenovnog ranga. Barem sto se tice klima uređaja.