View Single Post
Staro 17.01.2021., 20:37   #190
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Ne kužim što ti pričaš. Imaš hrpu postavki za privatnost. A obavijest o tome da si se pridružio signalu ne ovisi o tebi, nego o drugima. Ukoliko imaju tvoj broj u imeniku, i uključenu dojavu, dobiti će obavijest. Ako ti je toliko bitno, pazi kome daješ broj.

Usto, najavili su da će uskoro omogućiti prijavu na signal i korištenje bez broja telefona. Valjda će ti onda biti dovoljno privatno.

Edit: exile mi uletio između, a nisam quotao.
Editiraš pa ubaciš quote, u ovom slučaju se dobro kuži iz konteksta, no problem

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Radije bih da sam mogu odabrati želim li dati do znanja što koristim, a ne da je funkcija koju se nemre isključit kod messengera koji pruža privatnost podataka.

Čini se da je došlo vrijeme napraviti čistku liste brojeva. Znate kak je, idete kupit/prodat neš na forumu i ubacite nekoga u kontakte, pa u međuvremenu broj promijeni nekoliko vlasnika...
Jedan ne tako rjedak slučaj sam već naveo, jednostavno ljudi ne obrišu kontakte. Al kad si se već upecao, pazi sad ovaj mindblowing konter na tvoj pazi kome daješ broj.

Broj telefona se može nasumično pogoditi i takva praksa omogućava botovima da nađu ispravne telefonske brojeve. Telegramče pati od ovog problema, a Signal očito isto, valjda da još lakše bude inkognito pokupiti informacije o brojevima telefona. Onda se čudimo kak nam naplate kad se javimo na poziv Sultana iz Brunei Darussalama.