Igra se AC Valhalla, imam već skoro 40h.
Prije toga odigrao dva Tomb Raidera i Sleeping Dogs.
Buka je primjetna jedino kad je disk unutra, ali moram priznat da je buka bila puno veća kad sam igrao Tomb Raider nego sad na Valhalli. Čulo se ko da sam usisavač uključio, dok s Valhallom nije taj slučaj.
Sučelje je ne znam, treba se naviknut, dosta toga je različito. U početku nisam znao ni ugasit konzolu pa sam pitao frenda haha. Radi brzo, vidi se razlika u odnosu na ps4. Meni je cijelo vrijeme u rest modeu tako da je dizanje sustava riješeno u doslovno par sekundi.
Kontroler je super iako nisam imao prilike isprobati njegove nove funkcionalnosti osim u Astro's Playroomu i moram priznat da je super. Testirao sam bateriju i drži sigurno 12h, bar na Valhalli. Baš me zanima da li će toliko držati i na novim igrama koje budu iskorištavale sav potencijal kontrolera jer zasad nemam pojma da li uopće ima vibracije na Valhalli haha.
Imao sam i nekih problema s crashanjem i to na Tomb Raideru, Sleeping Dogsu i Valhalli. Na Valhalli me izbacilo i pisalo da pokrenem zatvaranje igre i izvadim disk. To je trajalo dobrih 5 min dok mi nije izbacilo disk. Nakon toga pokrenuo i opet me izbacilo na istom dijelu. Onda je konzola totalno zablokirala i nije bilo druge nego da iskopčam iz struje pa sam obrisao i ponovo instalirao igru i sad je sve oke.
Baš mi je drago kaj sam ulovio konzolu jer izgleda da neće puštat tak skoro nove prednarudžbe, a o slobodnoj prodaji da ne pričamo. Moram priznat da sam se dvoumio bi/ne bi, ali reko ajde, rade stare igre, uzmem na 24 rate i vozi. Kupljeno 6.10., a stiglo 17.12., tak nekaj. Mislim da ju sad ne bi prodao ni da mi neko ponudi 6k, ali nikad ne reci nikad 😄
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk