Ne znam jel ovo glavna tema za android cuke, pa valjda prolazi pod pitanje:
1) Postoji li mozda neko lice/sat, besplatni ili kupovni za AW, ili ti nase satove, koji bi imao mogucnost vulgaris
obicnog notepada? Znaci da mogu otvoriti najobicniji notepad i u njega napisati koju crticu? Da mi otvori tipkalicu virtualku, da si bacim par stavki, koje mogu pogledati kad mi treba. Evo hodas sad zabundan, ruksak, umbrelica, a sat na ruci uvijek. Bas mi mi to dobro doslo? Ima li takva aplikacija?
Opcenito pitanje svima, na stranu satovi/lica - sto se konkretno
samostalno od aplikacija moze naci za cuku? U moru novih/starih/propalih sajtova, sto je trenutno najvece bazom da je najvise obuhvatio, da bacim oko?
2) Kako sam stavio novu bateriju i vratio u zivot sat po pitanju svih sensora i pune funkcionalnosti, jednu stvar ne mogu nikako resetirati. Naime, "Steps" ne mogu nikako ponistiti kao prije, da uz dva tapkanja ponistim na nulu. On uredno sve biljezi, kad predje 4 znamenke ide iz pocetka. No, ne znam zasto ga ne mogu, po zelji, resetirati kao prije. U sistemu ima more i more logova i listanja, cime bi mogao to resetirati, da mozebitno bude poslusan kao i prije?
Na kojem god licu imam ubacene "korake" dostatna su bila dva tapkanja, ali sad samo stoji bez izmjene kad hocu resetirati. Nije od zivotne vaznosti, ali kad sve sad radi po starom, znatizeljan sam
Hvala
Citiraj:
Autor kasko
@Visage sto se tice custom watchfacea mogu se staviti, ne sluzbeno ali postoje aplikacije za to, na miband4 su mi custom skinovi gutali vise baterije. Da sto se tice baterije, stvarno je jako dobra.
|
Znaci s tom dediciranom aplikacijom, moze normalno skidati sva lica? Ukljucujuci i Watchmaker i Wereal?
...