Citiraj:
Autor Elven
Imam i ja GTR, bas ovaj sta je Visage linkao. Kupio sam neke lijepe keramicko metalne remene i fantastican je.
|
Može li link na te remene?
Citiraj:
Autor kasko
@Visage, citajuci tvoje uvjete za kupovinu pametnog sata definitivno bih bacio oko na ovog amazfit gtr 47mm...
S postavkama da ti nista ne prati samo da ti vibrira za poruku/poziv taj sat ce ti drzati 20+ dana na bateriji... dok je ganc novi i 30 dana vjerovatno.
edit: sto se tice gps-a od 10 koristenja, 6x ce odlicno raditi, 2x nece uopce lockati signal niti na otvorenom kroz 20 minuta, 2x ce prijavljivati gubitak signala do mjere da rade iskljucim nego da mi svake 2min vibrira kako gubi signal...
|
Vidiš, ja nisam imao tih problema sa GPS-om. Možda 2-3 puta mi je trebalo duže da locka signal ali kad bi ga uhvatio bi radio bez problema.
Koju aplikaciju koristite, Zepp ili MiFit? Koliko vidim ja kad sinkroniziram sat preko Zepp-a onda mi na sat uploada i AGPS podatke koji bi mu trebali pomoći da lakše nađe satelite.
Inače baterija mi traje cca. 8 dana, s tim da mi svakih 5 minuta provjerava otkucaje srca, uključeno mi je detaljno praćenje sna, te na njega primam Viber i Whatsapp notifikacije (kojih je dosta), a i 2-3 puta tjedno mi je uključen GPS jer je u walking modu (preko tjedna po pola sata, preko vikenda po par sati).
Jedina zamjerka što je software malo blesav (ili sam ja blesav?) pa dok hodaš ne možeš vidjeti koliko je sati, nego moraš vaditi mobitel. Isto tako dok je uključeno npr. odbrojavanje. Zna li tko, ima li načina da se to riješi?