View Single Post
Staro 16.01.2021., 11:33   #2199
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Hvala ti na javljanju.

Pogi, otkad se nismo culi.

Iskreno, meni su svi oni kao pametni telefoni, musava spigla, ali barem lijepo projeciraju stotine lijepih modela satova, posebno mehanickih.

Uzasno je kad u pola dana zaboravis da ti je baterije vec na fajruntu, pa trazi po ruksaku ili autu, jesi li ostavio neki izvor da se barem napuni do vecerci. Pa se zato interesiram, sto najduze na trzistu taje u smislu baterija od modela. U svemu ostalom sam super zadovoljan sa svojim LG-om.

...
Visage, stara gardo! Lijepo je vidjeti te opet (forumski).

Što se tiče satova, evo mojih par razmišljanja:

GTR47: dakle da raščistimo to nije smartwatch nego sportski sat. Baterija, nešto prebolesno u pozitivnom smislu. Nemogu je dovoljno nahvaliti. Sada ga koristo moj sin koji ga koristi kao običan sat, nije ni aplikaciju na mob instalirao, ja ga povremeno updejtam sa svog mobitela. Baterija traje po 40 dana. Dok sam ga ja koristio, sa povremenim GPSom kod hodanja po gradu i mjerenja otkucaja srca i čačkanje po izmjeni WF-a.... oko 25 dana.

Fenix 5: ja i sin smo se zamjenili za satove, o Garminu sve već sve zna, koristim ga kao klasični sat, povremeno ga sinhroniziram sa mobitelom, baterija traje oko 20 dana. Sviđa mi se jer je klasičan sportski sat ivrlo je robusan.
pogi je offline   Reply With Quote