Citiraj:
Autor Visage
Hvala ti na javljanju.
Zanima me u obecanju od mjeseca dana, do konzervativnih 2 dana, sto tocno u praksi to znaci? Ili jos jednostavnije, uzmi da imas sve ugaseno kao kod mene, nikakve veze s telefonom, mrezom, bilo cime, samo cista funkcija sata. Moze li tvoja cuka tjedan dana u takvome stanju dogurati bez punjenja? Koji su parametri te stednje? Ekran u spavanja? Razina svjetla koliko je tada upotrebljiva, te opcenito o njegovoj ekonomiji s baterijama, to mi je najvaznije.
...
|
Taj sat ima ustvari dva modusa rada. Jedan je punokrvni WearOS, sa svim njegovim funkcijama, i u tom modusu traje (meni) oko 2-2,5 dana (povezan sa mobitelom, ukljucen bt, wifi i gps, brightness na auto, always on iskljucen), a drugi modus je ustvari ono sto tebe zanima, i to nije WearOS (nego takozvani Essential mode), i tu je u funkciji samo taj "drugi" sloj ekrana koji je uvijek upaljen, gdje imas sat, brojac koraka, i na zahtjev ti moze izmjeriti puls. U tom modusu traje i preko 30 dana, ali nema nikakve druge funkcionalnosti niti ikakvog pozadinskog osvjetljenja ( u prijevodu, po mraku ne vidis nista

). Kada se prebacis u Essential mode, sat treba restartati da bi ponovo usao u WearOS mod. U WearOS modu, kada se ekran ugasi, ostaje ti taj drugi ekran upaljen, tako da uvijek mozes baciti pogled koliko je sati. Takodjer, kada baterija padne ispod 5%, sat se automatski sam prebaci u Essential mode, i tako moze izdrzati jos 15-ak dana.