View Single Post
Staro 15.01.2021., 14:05   #2361
data202
Premium

data202's Avatar

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Izgubio sam se u svekolikim ponudama, a trazim samo jedno:

Treba mi samo neka opcija za mjesecno placanje, dakle pretplatu, za neciju SIM karticu koja mora podrzavat SMS (dakle NE samo data SIM).
To mi treba za alarm koji podrzava podesavanje i izvjestavanje samo preko GSM 2G mreze. Mora biti pretplata, jer nema mogucnosti nadoplacivanja pomocu slanja poruka za doplatu bonova. Ili mozda neka opcija bez pretplate za koju se moze preko interneta nadoplatit bon...

Do sad sam nasao kao najjeftinije Bonbon tarifu KIS -> 10kn plus doplata za 200 SMS -> 20kn.

Na pretplatu nećeš proći ispod 40kn/mj. Kod tomato i bonbon je ta najmanja cifra.

Na tomato imas 1000 jedinica svega za 40kn. Bonbon je posebna priča jer imaju "minmalnu mjesečnu potrošnju" koja iznosi 40 kn i taj iznos će ti naplatiti neovisno o tome koliko si manje potrošio (tipa tih 30kn za te pakete ćeš zapravo platit 40kn).

Jeftinije ćeš proći jedino sa bonovima. Također, data sim kartice podržavaju SMS, ali pozive ne. Jedino što na njima obično nemaš neke pakete za poruke pa je skuplje, ovisi koliko ti ih treba.
data202 je offline   Reply With Quote